Proprietatile nutritionale ale carnii de porc vietnamez
Cantitate medie in 100g produs:
157 kCal Energie 658.000 kj Proteine 21.400 g Apa 70.720 g Total lipide (grasimi) 7.260 g Cenusa 0.520 g Carbohidrati 0.090 g Calciu, Ca 15.000 mg Fier, Fe 1.230 mg Magneziu, Mg 15.000 mg Fosfor, P 129.000 mg Potasiu, K 85.000 mg Sodiu, Na 40.000 mg Zinc, Zn 2.920 mg Cupru, Cu 0.239 mg Mangan, Mn 0.071 mg Seleniu, Se 40.300 mcg Tiamina, Vitamina B1 0.040 mg Riboflavina (Vitamina B2) 0.188 mg Niacina 1.380 mg Acid pantothenic 0.566 mg Vitamina B-6 0.021 mg Vitamina B-12 0.480 mcg Vitamina E (Alfa-Tocoferol) 0.090 mg Gamma tocoferol 0.020 mg Acizi grasi, total saturati 2.990 g Acizi grasi, total mononesaturati 2.126 g Acizi grasi, total polinesaturati 0.738 g Acizi grasi, total trans 0.110 g Colesterol 0.050 mg
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.